27 en 28 oktober 2018
Jaarbeurs Utrecht

STANDHOUDERS

Standhouders 2018

Welke standhouders kun je verwachten op VegFestNL 2018?

Op deze pagina zullen we het overzicht gedurende het jaar continu updaten. Heb je een bedrijf dat er absoluut bijhoort? Neem contact met ons op!
CATERAARS 2018
Crepe de la Crepe
Bakblik
The Dutch Weed Burger is one of the healthiest burgers on the planet, with seaweed as the key flavour maker. The juicy patty is made of briny soy shreds and Royal Kombu, a tasty and healthy winter weed, sustainably cultivated in the Dutch region of Zeeland. The crispy O-mega bun colours bright green, due to the superfood chlorella, a microalgae packed with nutritious proteins and Omega acids. The finishing taste touch is done by our Weed Sauce, enriched with Sea Lettuce, a fresh summer weed that brings a nice freshness to this healthy snack. The burger is vegetarian, vegan, kosher and halal.
Vegan Chef Stef
De Gewilde Keuken De Gewilde Keuken

STANDHOUDERS 2018
Vegenement: verzorgt duurzame, vega(n) events voor bedrijven en particulieren. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!
Animal Rights: Met onthullende undercoverbeelden, goed onderzoekswerk, sterke argumenten, levensreddende acties en krachtige petities is Animal Rights een ware stem voor de allerzwaksten in de maatschappij. Wij zijn actief in Nederland en België en zetten ons 100% in voor dierenrechten.
HappyCow, ‘The Healthy Eating Guide’. Veganisten, vegetariërs, flexitariërs over de hele wereld maken gebruik van dit geweldige platform. U kunt gebruik maken van de website en de Happy Cow-App om een geschikte dinerplaats te vinden als u op reis bent. Waar kunt u als veganist ‘vegan-friendly’ lunchen, dineren en producten kopen? Maak een profiel aan op de site en zet uw eigen ervaringen online. Zo helpt u andere vega(n)s over de hele wereld om een fijne plek te vinden. U kunt ze ook waarschuwen als u iets negatiefs hebt ervaren. Een leuke manier om elkaar te helpen.
De Nederlandse vereniging voor Veganisme: is de grootste veganistische vereniging van Nederland. De medewerkers en vrijwilligers zijn geregeld te vinden op beurzen en markten om mensen te vertellen over de voordelen van een veganistische levensstijl. Op de website van de NVV is veel informatie te vinden over het leven als veganist. Waar kan men winkelen of lekker uit eten gaan? Daarnaast zijn zij organisator achter de Vegan Challenge en Melk, je kan zonder! Ook Vegan Wiki voor alle feitjes over veganisme, komt uit de koker van de NVV. Dit jaar worden de Vegan Awards wederom tijdens VegFestNL uitgereikt. Met een lidmaatschap van de vereniging steunt u direct al deze werkzaamheden en ontvangt u kwartaallijks het VEGAN Magazine.
Stichting Melief is opgericht in 2003 en zet zich in voor dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. Als er geen andere oplossing voor het dier in nood is, kijken wij of we het een permanent onderkomen kunnen geven. Aangezien de meeste dieren die bij ons opgenomen worden vaak al veel ellende hebben meegemaakt, mogen ze de rest van hun leven in de opvang blijven wonen, te midden van hun soortgenoten. Ze worden, indien nodig, medisch verzorgd en kunnen in alle rust revalideren en weer tot zichzelf komen. De inmiddels ruim 1250 dieren leven in een voor hen zo natuurlijk mogelijke omgeving van bijna 4 hectare op een boerderij in het Duitse Sögel, een half uur over de grens ter hoogte van Emmen. Een groot deel van het werk wordt door vrijwilligers verricht en de opvang wordt volledig gefinancierd door donaties en giften.
Sea First Foundation First Foundation: (SFF) is een non-profit organisatie in Nederland die wereldwijd opkomt voor het belang en de bescherming van de oceanen en hun fauna en flora. SFF maakt mensen warm voor de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven.
VEGA-LIFE: Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
Tea and More: Zij verzorgen de liefste en uitgebreidste High Tea's voor bij jouw feest, bruiloft, verjaardag of bespreking. De High tea die Tea and More voor jou organiseert is volledig veganistisch. Ook kun je bij Tea and More heerlijke taarten kopen.
Gut Wudelstein: is het merk voor veganistische vleeswaren, worst en andere veganistische vleesalternatieven.
Charly's All is Fair: biologisch en plantaardig kaasalternatief. Charlotte van Charly's all is Fair: "Ik houd van eten, mensen, dieren en de wereld. Gezellig eten met vrienden en familie, niemand die wordt buitengesloten. Dat is de reden voor mij om puur biologisch en plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen. Ook de mensen met dieetwensen en allergieën. Charly's zijn lekker bij de borrel of in gerechten, plus goed voor je lichaam en minder belastend voor de aarde. Elke smaak wordt met de hand en met liefde bereid. Een mooi Nederlands product waar ik ontzettend trots op ben."
Wilmersburger: jouw veganistisch alternatief voor kaas. Producten van Wilmersburger zijn te koop bij supermarktfilialen van Albert Heijn, Jumbo, Deen, Marqt, Natuurwinkel en vele andere winkels. Ook horecagelegenheden zoals pizzeria's gebruiken steeds meer het 100% plantaardig kaasalternatief.
SKINFOODS: wil je laten zien en voelen dat lichaamsverzorging ook natuurlijk anders kan. De producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie 'wat smeerbaar is moet ook eetbaar zijn'. Puur, natuurlijk (biologisch) en dus eveneens voedzaam voor je huid.
Daarnaast zijn ze ambachtelijk bereid en ontwikkeld vanuit de huid bekeken. SKINFOODS 'Weet wat je smeert' & 'Laat je huid smullen'

 

27 en 28 oktober 2018
Jaarbeurs Utrecht