28 en 29 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht

Standhouders

Standhouders 2017

Ook in 2017 zal er weer een heel divers aanbod standhouders vertegenwoordigd zijn op VegFestNL! Hieronder een overzicht dat we zo regelmatig mogelijk updaten en aanvullen.

Om je aan te melden als standhouder, klik hier!

Cateraars 2017

   

Geniet van een heerlijke crêpe zonder dierlijke producten bij Crêpe de la Crêpe.

Dit is absoluut dé lekkerste burger die er in de vegetarische en veganistische wereld te verkrijgen is. The Dutch Weedburger wordt gemaakt van zeewier. Zeker het proberen waard!

 

Standhouders 2017

   
Charly's All is Fair, biologisch en plantaardig kaasalternatief
Charly's All is Fair:  "Ik houd van eten, mensen, dieren en de wereld. Gezellig eten met vrienden en familie, niemand die wordt
buitengesloten. Dat is de reden voor mij om puur biologisch en
plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen. Ook de mensen met dieetwensen en allergieën. Charly's zijn lekker bij de borrel of in gerechten, plus goed voor je lichaam en minder belastend voor de aarde. Elke smaak wordt met de hand en met liefde bereid. Een mooi Nederlands product waar ik ontzettend trots op ben." Charly
Geen taart wanneer je hebt gekozen voor een veganistische levensstijl?
Onzin! Heavenly Cupcakes bewijst dat je geen ei of lactose nodig hebt om heerlijke gebakjes te maken.

Je kunt hier naast het eten van gebakjes en taarten ook heerlijk lunchen of een High Tea houden met familie en vrienden. Gezellig noemen we dat!
PINK! is de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren. Wij betrekken jongeren bij de politiek en organiseren evenementen om duurzaamheid en mededogen te promoten.
SKINFOODS wil je laten zien en voelen dat lichaamsverzorging ook natuurlijk anders kan. De producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie 'wat smeerbaar is moet ook eetbaar zijn'. Puur, natuurlijk (biologisch) en dus eveneens voedzaam voor je huid.

Daarnaast zijn ze ambachtelijk bereid en ontwikkeld vanuit de huid bekeken.

SKINFOODS 'Weet wat je smeert' & 'Laat je huid smullen'

SUE staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, en voornamelijk raw en vegan zijn. SUE speelt feilloos in op de gezonde trend waarbij steeds meer mensen waarde hechten aan een healthy lifestyle. Een gezonde levensstijl hoeft niet te beteken dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen.
Happy Vegan verkoopt tassen en T-shirts met vrolijke, diervriendelijke printjes en opdrukken die zelf ontworpen en getekend zijn door Maria, onze vormgever!
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) wil een einde maken aan stierengevechten en andere 'culturele' evenementen die dierenleed tot gevolg hebben. Om dit te bereiken geven ze onder andere lezingen.
Róka fair-clothing
TerraSana
Kies je voor Vandebron als energieleverancier, dan komt je geld direct bij een lokale, schone energiebron terecht. Zo maakt jouw keuze echt een verschil. Jij bepaalt dus of je een energiebron helpt om meer te investeren in duurzame energie óf dat je een energiebedrijf helpt om meer winst te maken. Makkelijke keuze toch?
Lekker en gezond eten is goed voor je. Toch komt het er vaak niet van. Ekomenu maakt het je makkelijk met heerlijke gezonde recepten en verse 100% biologische ingrediënten. Ekomenu levert gezonde menu's zoals vegetarisch, vegan, koolhydraatarm, glutenvrij, lactosevrij, 9 maanden en natuurlijk een gevarieerd familiemenu . Ekomenu werkt samen met de biologische supermarktketen Ekoplaza. Ekoplaza wil jouw biologische leefstijl ondersteunen en gelooft dat de basis van alles een gezonde bodem is. Ekomenu en Ekoplaza richten zich op personen en gezinnen die op zoek zijn naar een gezonder eetpatroon. Iets dat volgens de initiatiefnemers niet kan zonder 100% biologische producten.
Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
Goede kwalitatieve schoenen koop je op Eco Vegan Shoes.com. Dierenleed vrij.
HappyCow, ‘The Healthy Eating Guide’. Veganisten, vegetariërs, flexitariërs over de hele wereld maken gebruik van dit geweldige platform. U kunt gebruik maken van de website en de Happy Cow-App om een geschikte dinerplaats te vinden als u op reis bent. Waar kunt u als veganist ‘vegan-friendly’ lunchen, dineren en producten kopen? Maak een profiel aan op de site en zet uw eigen ervaringen online. Zo helpt u andere vega(n)s over de hele wereld om een fijne plek te vinden. U kunt ze ook waarschuwen als u iets negatiefs hebt ervaren. Een leuke manier om elkaar te helpen.
Met onthullende undercoverbeelden, goed onderzoekswerk, sterke argumenten, levensreddende acties en krachtige petities is Animal Rights een ware stem voor de allerzwaksten in de maatschappij.

Wij zijn actief in Nederland en België en zetten ons 100% in voor dierenrechten.
De Nederlandse vereniging voor Veganisme is de grootste veganistische vereniging van Nederland. De medewerkers en vrijwilligers zijn geregeld te vinden op beurzen en markten om mensen te vertellen over de voordelen van een veganistische levensstijl. Op de website van de NVV is veel informatie te vinden over het leven als veganist. Waar kan men winkelen of lekker uit eten gaan? Daarnaast zijn zij organisator achter de Vegan Challenge en Melk, je kan zonder! Ook Vegan Wiki voor alle feitjes over veganisme, komt uit de koker van de NVV. Dit jaar worden de Vegan Awards wederom tijdens VegFestNL uitgereikt. Met een lidmaatschap van de vereniging steunt u direct al deze werkzaamheden en ontvangt u kwartaallijks het VEGAN Magazine.
Sea First Foundation First Foundation (SFF) is een non-profit organisatie in Nederland die wereldwijd opkomt voor het belang en de bescherming van de oceanen en hun fauna en flora. SFF maakt mensen warm voor de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven. De kernwoorden zijn bewustwording en informatie over de problemen die de gezondheid van ons grootste ecosysteem in de weg staan. SFF richt zich daarbij vooral op kinderen en jongeren; “de volwassenen van de toekomst”, maar ook op de politiek (van lokaal tot Europees).

Dat vis het meest gezonde voedingsmiddel is, is allang wetenschappelijk onderuit gehaald. Vis zit barstensvol met gifstoffen die sinds het begin van de industriële revolutie in zee terechtgekomen zijn. Hoe vetter de vis, hoe meer gifstoffen de vis bevat. Dat vis geen pijn, angst en stress kan ervaren is ook allang wetenschappelijk weerlegd. Toch blijft men vissen als “bakstenen” beschouwen, waar je mee kunt smijten, die je levend kunt opensnijden en op ijs kunt gooien. Zo zijn vissen tot de meest gemartelde diersoort geworden. Sea First wil daar verandering in brengen.
Bijna 800 miljoen mensen lijden onnodig honger. Daarom ondersteunt Plenty Food plantaardige voedselprojecten in ontwikkelingslanden. Bij onze projecten gaat de hulp aan mensen niet ten koste van de natuur en het welzijn van dieren.

Bij Stichting Plenty Food wordt gekozen voor plantaardige ontwikkelingshulp omdat veel goed voedsel onnodig verdwijnt in de magen van landbouwdieren, terwijl het 5 tot 10 maal efficiënter is om dit direct op te eten. Daarnaast zit plantaardig voedsel boordevol vitaminen en is dus erg gezond. En 'last but not least' wordt hierdoor veel dierenleed voorkomen.
"Donuts, tompouce, bananenbrood, ander gebak én hartige hapjes. Met liefde en levenslange ervaring hebben wij onze eigen recepten ontwikkeld. Zo lekker was vegan zijn nog nooit!

Nono Cakes is dé leverancier voor veganistisch gebak voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Je kent onze producten  van bijvoorbeeld Vegabond, Mooshka of Heavenly Cupcakes, maar op dit evenement zijn wij zelf aanwezig om jullie een onvergetelijke heerlijke ervaring te bezorgen... Kom bij ons langs en beleef het zelf!"
Ook in Nederland zijn er nog veel verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren in nood.
Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. Tijdens VegFest zijn wij aanwezig met onze DierenLot stand. Hier kunt u informatie over onze werkzaamheden
opvragen, leuke goodies kopen en uiteraard uw steentje bijdragen voor de dieren in nood.
Zij verzorgen de liefste en uitgebreidste High Tea's voor bij jouw feest, bruiloft, verjaardag of bespreking. De High tea die Tea and More voor jou organiseert is volledig veganistisch. Ook kun je bij Tea and More heerlijke taarten kopen.
Feel good producten met een eerlijk verhaal

Kenko betekent in het Japans "gezond". Kenko is een online boetiek waar je makkelijk en snel al je favoriete feel good producten kan kopen op één plek. Alle producten zijn natuurlijk en het grootste gedeelte van het assortiment is ook biologisch en/of vegan.
Kenko vindt het belangrijk om het verhaal achter de producten te delen. Het transparant maken van het gehele productieproces en door wie of waar het gemaakt wordt. Kenko streeft naar een zo milieuvriendelijk mogelijke verpakking. Voorop staat dat het product goed is voor mens, natuur en dier. Dit is het uitgangspunt voor alle merken die wij voeren.

Kennis maken met Kenko? Dat kan op een voordelige manier via onze Kenko box; een subscription box waarbij je als eerste alle nieuwe producten kunt uitproberen.

Alvast een kijkje nemen? Dat kan op www.kenkoshop.nl
Gut Wudelstein is het merk voor veganistische vleeswaren, worst en andere veganistische vleesalternatieven.
Wilmersburger - jouw veganistisch alternatief voor kaas. Producten van Wilmersburger zijn te koop bij supermarktfilialen van Albert Heijn,
Jumbo, Deen, Marqt, Natuurwinkel en vele andere winkels. Ook horecagelegenheden zoals pizzeria's gebruiken steeds meer het
100% plantaardig kaasalternatief.
Wereld van Zeewier is de grootste aanbieder van producten op basis van (vooral) Europees zeewier. Als partner van Seaweed Harvest Holland B.V. (www.seaweedharvestholland.nl) heeft Wereld van Zeewier nu ook de grootste zeewier teelt locatie in Nederland (Oosterschelde, Zeeland). Vanaf najaar 2017 zal daar het eerste zeewier op een efficiënte en duurzame manier worden geteeld en geoogst.

Zeewier is natuurlijk, duurzaam, gezond en .....lekker! Daarom: iedereen elke dag wat zeewier!
   

 

Deze standhouders waren erbij op VegFestNL 2016!

   
Wie houdt er nou niet van chocolade? Ben jij ook een chocoladefan? Happy Herbi verkoopt heerlijke rauwe chocola die vegan is, geen suiker bevat en die vrijwel (op enkele na) notenvrij is. Gun jezelf deze heerlijke bewuste keuze bonbon!
SKINFOODS wil je laten zien en voelen dat lichaamsverzorging ook natuurlijk anders kan. De producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie 'wat smeerbaar is moet ook eetbaar zijn'. Puur, natuurlijk (biologisch) en dus eveneens voedzaam voor je huid.

Daarnaast zijn ze ambachtelijk bereid en ontwikkeld vanuit de huid bekeken.

SKINFOODS 'Weet wat je smeert' & 'Laat je huid smullen'
Claudia's RawKitchen delivers creative vegan food and beautiful raw cakes for private and corsporate events. Our food philosophy is health, energy and joy. All of them embraced in an amazing plating. Check our website for orders, cooking workshps, recipes and inspiration!
 
Dit is absoluut dé lekkerste burger die er in de vegetarische en veganistische wereld te verkrijgen is. The Dutch Weedburger wordt gemaakt van zeewier. Zeker het proberen waard!
The Black Fish is een internationale zeebeschermings-organisatie met een missie om een mentaliteitsverandering te bewerkstelligen ten opzichte van onze kostbare oceanen en te werken aan de bescherming van het unieke zeeleven. Door te onderzoeken, te informeren en het ondernemen van geweldloze directe actie, voeren we campagne om illegale en schadelijke vismethoden te beëindigen en waarborgen we een toekomst voor de vele soorten leven in onze zeeën.
In Almere kan je voor eerlijke en duurzame kleding die verantwoord geproduceerd is terecht bij Ditha Bonita. Zowel online als in de winkel verkrijgbaar. 
Eerlijke en vrolijke producten die bijdrage aan een betere samenleving, dat is waar Arduna voor staat. U vindt hier onder andere sokken en lifestyle producten.
Sano staat voor groene en diervriendelijke producten in onze supermarkten. Vegan, biologisch of fairtrade.
Bazaar De Luxe staat voor een jonge, wilde en vrije lifestyle zonder gebruik van dierlijke producten. Spelen met mode als een manier om je uit te drukken.
De Seitan Chefs maken overheerlijke maaltijden met onder andere seitan. Je kunt ze vinden op verschillende soorten evenementen, van muziekfestivals tot foodfestivals.
Geen taart wanneer je hebt gekozen voor een veganistische levensstijl?
Onzin! Heavenly Cupcakes bewijst dat je geen ei of lactose nodig hebt om heerlijke gebakjes te maken.

Je kunt hier naast het eten van gebakjes en taarten ook heerlijk lunchen of een High Tea houden met familie en vrienden. Gezellig noemen we dat!
Lupine is een hoogwaardige eitwitbron die noterig van smaak is en minder melig dan andere bonen. Hiermee kan je lekkere en duurzame vleesvervangers maken. Dat is dan ook precies de kracht van POWERPEUL.
Viva Las Vega’s maakt vegan eten leuk, lekker en makkelijk voor iedereen. We inspireren zoveel mogelijk mensen om vaker te kiezen voor vaker plantaardig, want dat is beter voor de gezondheid, de dieren en het milieu. En we helpen bedrijven om het vega aanbod te vergroten.
Pepperminds werft leden, donateurs en abonnees voor verschillende unieke organisaties, bedrijven en goede doelen. Hieronder valt onder andere Qurrent, de groenste energieleverancier.
Als distributeur van o.a. Gardein, Tofurky, Daiya Foods en Coconut Bliss biedt The Green Food Company een breed assortiment aan toonaangevende vleesvervangers, kaasvervangers en lactosevrij ijs. Een groot deel van het assortiment is ook nog eens noten- en glutenvrij. Tijdens VegFestNL laten zij u graag kennismaken met een aantal van hun toppers en is er voldoende gelegenheid om te proeven. 
Veggietravel won de Vega(n) Start Up Challenge tijdens de Veggiefair in oktober 2016!

Veggietravel is het eerste reisbureau van Nederland dat gespecialiseerd is in het boeken van reizen en vakanties met vegetarische en vegan mogelijkheden.
* Allround reisbureau waarbij alle reizen mogelijk zijn: stedentrips, zonvakanties, cruises, rondreizen, etc.
* Ook voor groepen met diverse maaltijdwensen
* Veggietravel hanteert dezelfde prijzen als gerenommeerde touroperators; er wordt geen toeslag berekend
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) wil een einde maken aan stierengevechten en andere 'culturele' evenementen die dierenleed tot gevolg hebben. Om dit te bereiken geven ze onder andere lezingen. 
Treehugger is een idealistisch en 100% vegan bedrijf, welke werkzaam is voor non-profits en duurzame bedrijven. We werken o.a. voor de Partij voor de Dieren en Viva Las Vega's. Onze diensten zijn o.a.: het ontwikkelen van websites (design en techniek), custom wordpress plugins, (web)apps. Daarnaast hebben we een aantal eigen projecten opgezet ten voordele van de veg*n community, zoals VeggieRomance.nl (dating) en WillWorkForVeggies.nl (vacaturedatabank voor vegetariers en veganisten).
PINK! is jong en 100% Partij voor de Dieren.
In de Nederlandse webshop Veganissies vind je leuke en trendy veganistische artikelen. Door het dragen en gebruiken van deze producten brengen we de Vegan gedachte nog krachtiger naar buiten! 
 
De lekkerste Surinaamse/hindoestaanse hapjes vind je bij Veggiebites. Ze hebben bijvoorbeeld Roti & Sojasaté die je moet komen proeven. 
IIWII Cork maakt prachtige mode-accessoires van kurk. IIWII staat voor It Is What It Is: plantaardig, duurzaam, vrij van leed, sterk en fashionable!
ANIMAL RIGHTS is een dierenrechtenorganisatie die zich met hart en ziel inzet voor de dieren. 

De stichting is in 2009 begonnen met campagnes tegen dierproeven maar zet zich nu ook in voor campagnes als Weg Met Bont, Stop De Slacht en Plant Power. Met deze laatste campagne geven ze studenten informatie over het hoe en waarom van plantaardig eten en waarom het een goede oplossing is voor vele problemen in de wereld.
Charly's All is Fair heeft een plantaardige kaaslijn: Fairly Cheesy met varianten op wereldberoemde kaassoorten, zoals de bekende Cheddâh, geliefde Boerse'zin, bijzondere Geheitkaas, altijd fijne Parm á Zaan en de nieuwste smaak Rockvoort.
Lifefood staat voor producten die 100% rauw zijn, biologisch, diervriendelijk, lactose- suiker- en glutenvrij!

Goed voor jouw gezondheid, het milieu en voor de smaak van de producten. 
Atalanta vindt dat het denken veel dieper kan. Ze hebben verschillende boeken, filosofische spelletjes, cd's en meer. Voor leuke lage prijzen omdat het bedrijf niet graag veel geld wil vragen en omdat mooie producten gedeeld moeten worden in de wereld.
Wilmersburger is de bekendste kaasvervanger, verkrijgbaar in o.a. blok en plakjes. Veganistisch, sojavrij en ook beschikbaar in glutenvrije variant.
Als onderdeel van de internationale grassroots dierenrechtenbeweging is BITE BACK uitgegroeid tot een krachtige stem voor onderdrukte dieren. Met gerichte campagnes zoals  ‘Nadenken voor je Eet’, ‘Vis Wijzer, Vis Niet’, ‘Bontvrij’, ‘Voor wetenschap zonder dierproeven’, ‘Waardeloze Haantjes’, en ‘Voor Vermaak zonder Dieren’ in België en Nederland maken we het publiek, de media en de politiek warm voor de belangen van dieren en bewegen hen om keuzes te maken die niet ten koste van dieren gaan.
Omega 3 is goed voor hersenen, ogen en hart. Mensen maken dit van nature niet aan en dus moeten we dit halen uit andere producten. Vele mensen denken dat ze dit alleen kunnen halen uit vis of olie van vis. Maar dit is niet het geval. Vissen eten algen en dit is juist waardoor de vis deze Omega-3 bevat. Testa is daarom op de markt gekomen met 100% visvrije Omega-3. De Omega-3 word gemaakt van CO2 neutraal gekweekte algen. Ideaal voor vegetariers en veganisten dus!
SHOPZUIVER is een duurzaam online warenhuis: cadeau, keuken, onderweg, make-up, verzorging, schoonmaak, baby, intieme hygiene. Alles duurzaam en vegan!
Stichting Melief is een organisatie die zich inzet voor dieren in nood. De stichting heeft tot doel om dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een nieuwe en permanente plek te bieden. Zo kunnen ze bij stichting Melief rustig oud worden. Dieren die niet in asielen terecht kunnen of geen kans maken om er ooit nog uit te komen zijn zo toch verzekerd van een onbekommerd leven. 
De Vissenbescherming is een stichting die zich inzet voor de bescherming van vissen. De vissenbescherming heeft als doel mensen diervriendelijker en respectvoller om te laten gaan met vissen en andere in het water levende dieren.
Bij de webshop Botanic Bites kun je plantaardige producten kopen, zoals bijvoorbeeld paddenstoelen en champignons die op een duurzame manier worden gekweekt. 
Vegafit biedt plantaardige alternatieven voor vlees en vis zoals bijvoorbeeld vissticks en hamburgers. Betaalbaar, lekker en 100% vegan. Ook zijn de producten palmolievrij!
Happy Vegan verkoopt tassen en T-shirts met vrolijke, diervriendelijke printjes en opdrukken die zelf ontworpen en getekend zijn door Maria, onze vormgever!
Blog en webshop waar je als veganist blij van wordt, is Plantaardigheidjes. Hier vind je alles wat je moet weten over de levensstijl. Plekken waar je lekker kan eten, een lijst met veganistische wijnen, en ook is er een webshop waar je verschillende producten kunt kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan supplementen of kaasvervangers. 
 
Lumabelle is een Belgische online webshop gemaakt voor alle Nederlanders en Belgen die denken dat clean & cruelty free producten moeilijk te vinden zijn. Lumabelle heeft voor jou producten voor haar- en lichaamsverzorging gekeurd zodat het heel simpel wordt om dierenleedvrije cosmetica te kopen.
Vegetariërs en veganisten die willen genieten van hun oude dag op een volledig mens-, milieu- en diervriendelijke manier, kunnen terecht bij Felixoord. Een betere plek voor vegetariërs en veganisten is bijna niet voor te stellen. 
Wolf and Storm selecteert voor jou stijlvolle en eerlijke fashion items. Alle artikelen zijn hier duurzaam, vegan en biologisch. En ze zijn nog stijlvol ook! Ze houden niet van oneerlijkheid dus je vindt bij hen alleen eerlijke merken. Je kan op de website terecht voor kleding, clutches, tassen, rokken, gouden armbanden en nog veel meer.
De natuur bestaat al miljarden jaren. Koek al duizenden jaren. Dus is er nog iets nieuws aan Biobite? Ja, want consumenten blijkens telkens aangenaam verrast te zijn. De niet-zo-(eco)voedingsbewuste consument zegt vaak: "O, maar dit is wel lekker! Is er niet stiekem toch een schep suiker ingedaan?" Ook de biologisch georiënteerde consument ervaart Biobite als een vernieuwing. "Eindelijk wat anders in het koelversschap van de ecowinkel! En het ziet er niet zo saai, grijs en verantwoord uit." Inderdaad, Biobite zweeft en preekt niet, maar is vrolijk en recht-voor-zijn-raap: "Lekker kauwen, anders begrijpt je lichaam niet dat het goed gegeten heeft.”

Bij Nura Nature zijn ze ervan overtuigd dat alles wat je nodig hebt in de natuur te vinden is. Vandaar hun ruime keuze aan verzorgingsproducten die 100% ''nature'' zijn. Nura Nature heeft onder andere: cosmetica, haarverzorging, gezichtsverzorging en schoonmaak producten.
Gut Wudelstein, het merk voor overheerlijke veganistische worst, vleesalternatieven en vleeswaren.
Met de ChufaMix (o.a. verkrijgbaar bij Chufamix.com) maak je zonder knoeien op een makkelijke manier plantaardige melk. De gemaakte melk is goedkoper dan de pakken in de winkel en je kunt exact zelf bepalen welke ingrediënten je wilt gebruiken. Geen ongevraagde rommel meer in wat je eet!
Margot maakt 't: biologisch gebak, koeken, cakes, chocola, uiteraard vegan en zonder tarwe en geraffineerde suiker.
Nukleus Innerwear is een merk in duurzaam ondergoed, oorspronkelijk uit Penang, Malaysia. Wij hebben de normen en waarden die we als stichters van het merk persoonlijk hebben in onze core business opgenomen: behoud van onze planeet. Simpele kernwaarden: stijlvol, ethisch en goed zijn voor de aarde.

De Sea First Foundation streeft naar een wereld waarin de mensheid de oceanen erkent als essentieel voor al het leven en actie onderneemt om deze te beschermen en te koesteren.
Stichting Hare Krsna Kerkgenootschap Rotterdam. “By the liberal distribution of prasadam (pure plant-based food) and sankirtan (pure sound), the whole world can become peaceful and prosperous.”
Zij verzorgen de liefste en uitgebreidste High Tea's voor bij jouw feest, bruiloft, verjaardag of bespreking. De High tea die Tea and More voor jou organiseert is volledig veganistisch. Ook kun je bij Tea and More heerlijke taarten kopen.
Een kleurrijke teint op ieder evenement!
MaskerMade tovert kleurrijke creaties op kindergezichtjes, en dit met volledig natuurlijke schmink.
Super lekker cruelty free eten: VEGASUS 100% vegan sushi& cakes!
VegaVriend is dé webwinkel voor vega huisdierproducten. Onze producten zijn niet óp, maar al wel dóór heel veel dieren getest... en goedgekeurd!
Goede kwalitatieve schoenen koop je bij eco-vegan-shoes.com. Dierenleed vrij!
De Nederlandse Vereniging voor Veganisme helpt jou bij het beantwoorden van al je vragen over veganisme en nog veel meer!
Plenty Food is een organisatie plantaardige voedselprojecten in ontwikkelingslanden ondersteunt. Bij deze projecten gaat de hulp aan mensen niet ten koste van de natuur en het welzijn van dieren.
Je kunt bij VEGA-LIFE terecht voor alternatieven voor producten die veelal geproduceerd worden met veel dierenleed. Denk hierbij aan schoenen, tassen en bijvoorbeeld cosmetica. Geen dierproeven of dierlijke ingrediënten die hier aan te pas komen.
VeganEvents.nl is een geheel vegan evenementenkalender. Etentjes, workshops, lezingen, potlucks, acties - alles staat er op!
Paul Penders huidverzorging combineert de meest zuivere ingrediënten van Moeder natuur om de balans te herstellen en je huid gezond en vitaal te houden. 

De producten zijn 100% natuurlijk en 100% vegan.
 
Bottine & co: Vegan design
Deze schoenen zijn 100% vrij van dierlijke bestanddelen.
Dit is ook niet nodig want ze zitten al 100% vol met stijl en liefde.
Deze schoenen draag je met trots en overtuiging.
Kunst en strips over veganisme, ethiek, het milieu, eten, vrede, liefde en dieren. VEGAN ARTBOOK heeft 't.
Bij Eethuis Honkies kunt u genieten van de traditionele aziatische keuken, met volop vegan keuze. Wij bereiden overheerlijke sushi en wokgerechten voor u.
Wawollie is een gezellige, betrokken en eerlijke kringloopwinkel. Bij Wawollie staat het welzijn van mens, dier en milieu centraal. Samen met een team vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking stimuleren en realiseren we hergebruik.
PUPA verkoopt van boeken, kleding en accessoires. Alle producten zijn op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en ook allemaal fairtrade. De kleding voldoet ook aan het Fair Wear keurmerk. Alles wat verkocht wordt is door de eigenaar zelf getekend!
Sinds 2012 verzorgt Bakblik met veel liefde verse en gezonde, vega(n) catering op locatie. Vanuit sfeervol tot Foodtruck omgebouwde oude wagens worden zelfgemaakte snacks, hapjes en maaltijden aangeboden.

Wij geloven in lekker, gezond, voedzaam eten waar iedereen van kan genieten!
Snoepgoed is lekker...voor grote en voor kleine mensen... Maar moet dat dan snoepgoed zijn met allerlei verkeerde ingrediënten? Genetisch Gemodificeerde Organismen? Enge chemische bewerkingen van ingrediënten? Nee, toch?...

BetterCandy (opgericht in 2014) wil graag goede eerlijke producten aanbieden als tegenhanger van al dat verkeerde voedsel. Daarom is BetterCandy gestart met de import van lolly's en zuurtjes en van het Amerikaanse merk YumEarth Organics.

Sinds April 2016 is BetterCandy ook begonnen met de import van een tweede merk. De naam is Hey Yum! en komt uit Denemarken.
Dream IT ontwikkelt uw website, maar regelt ook alle zaken eromheen. Denk aan hosting, dommeinamen en e-mailadressen. Dit betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor alles wat met uw website te maken heeft.

Ons specialisme is het ontwikkelen van websites en webshops. Voor overige diensten kunt u bij ons netwerk aan partners terecht. Wij hebben partners gezocht die dezelfde kwaliteitsnorm hanteren als wij.
Konijn in Nood wil het onderwerp konijnenleed in de konijnenhouderij in Nederland bij zowel de maatschappij als bij de politiek onder de aandacht brengen. Door middel van informatiestands informeren we mensen, en met interviews in regionale en landelijke dagbladen genereert Konijn in Nood media-aandacht. Ook organiseert Konijn in Nood regelmatig acties en demonstraties.
Als energiebedrijf met een stichting als eigenaar richt Qurrent zich niet op zoveel mogelijk winst maar op ons ideaal: Nederland energieneutraal.

Dit is wat ons onderscheid van alle andere energiebedrijven in Nederland en hierdoor kunnen wij oprecht het verschil maken.  
Kan je een product in de supermarkt nog niet vinden? Geen probleem, de webshop Vegan Mission heeft alle veganistische producten waar jij naar op zoek bent. 
Robin Schaper is de schrijver achter het boek ''Vlees is dood, Lang leve groente.'' Een goed boek met veel informatie over het veganisme en daarnaast ook nog eens heel veel lekkere recepten, daar worden we blij van!
Vegadates is er voor iedereen die gericht is op een (meer) plantaardige leefstijl. Dus voor vegetariërs, veganisten, flexitariërs, maar ook voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze leefstijl.
Kies je voor Vandebron als energieleverancier, dan komt je geld direct bij een lokale, schone energiebron terecht. Zo maakt jouw keuze echt een verschil. Jij bepaalt dus of je een energiebron helpt om meer te investeren in duurzame energie óf dat je een energiebedrijf helpt om meer winst te maken. Makkelijke keuze toch?
DocuDinner is een maandelijks terugkerend evenement dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en diverse commerciële sponsors.

De basisingrediënten van DocuDinner zijn de documentaire 'Cowspiracy' en een heerlijke maaltijd bij Daantje Foods & Drinks. Daarnaast zullen er regelmatig sprekers worden uitgenodigd.

DocuDinner richt zich met name op vleeseters, vegetariërs en flexitariërs, maar als je als veganist interesse hebt kan je je altijd aanmelden. Na afloop van elk evenement staat er een goedgevulde 'goodiebag' voor je klaar.
Mijn naam is Coen Mobach van AllerGast en ik wil u graag kennis laten maken met mijn culinaire creativiteit. Het is mijn persoonlijke passie om mijn gasten te verwennen met het bereiden van lekker en gezond eten voor gasten met allergieën en (di-) eetwensen. De keuken van AllerGast is schoon van alle dierlijke producten en 14 allergenen: ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, pinda's, selderij, sesam, soja, sulfiet, vis, schaal- en weekdieren.
Ben jij ook zo gek op Italiaans eten en dan met name op echte pizza, versgedraaid ijs en, jawel, kaas? Nog even en deze droom wordt werkelijkheid. Mastino pizza komt alles vertellen over de crowdfundingcampagne om begin 2017 een veganistische, vegetarische en glutenvrije pizzeria te kunnen openen in Amsterdam.

 

28 en 29 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht