28 en 29 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht

Hoofdpodium Expozaal

DJ Cor Sangers (zaterdag en zondag)

Ook dit jaar komt Vegan DJ Cor Sangers de Expozaal weer opvrolijken met zijn fijne muziek. Dit jaar lounge & relax, om lekker bij te kunnen chillen!

Wie is Cor Sangers? Cor is een DJ - Muziek Producer met liefde voor de natuur met een Vegan Life Style. Hij is bekend met vele projecten en heeft al jaren zeer veel ervaring in binnen- en buitenland. Cor is een zeer geliefde DJ.

Niets is hem te gek van Disco-Classics tot Salsa, van House en Trance tot Electro, van jaren 60, 70 ,80, 90 tot heden. Hij richt zich volledig op het publiek en draait wat het publiek wenst, hij is erg open, een echte publiekslieveling.

DJ Cor begon al op z'n 14de zelf feesten te organiseren en de hele zaal te entertainen met zijn muziek en draaikunsten. De DJ Producer bestormt al jaren de feesten van klein tot ENORM. In Nederland en ver daarbuiten. Landen als Duitsland, Oostenrijk, Italie en Noorwegen staan op zijn indrukwekkende lijst. Het grootste publiek waar hij ooit voor draaide was 1 miljoen mensen; The Loveparade in Berlijn.

Als DJ Producer is Cor verantwoordelijk voor meer dan 150 12inches, vele albums en singles, remixes en mix-cd's. Ook werkt hij onder veel namen zoals The Vengaboys, DJ Equator, DJ Warlock, BCM Project en The Mallorca DJ's.

Stijlen; Dance Classics, Disco House Hed Kandi, House Classics, Salsa, Jaren 60, 70, 80 en 90 tot heden, trance en electro.

Plenty Food Kunstverkoop

Daar hebben we een speciale pagina voor aangemaakt. Voor meer informatie, klik hier.

Anouk Kragtwijk - cabaret - Zondag 17.00

Zangeres en cabaretier Anouk Kragtwijk (29) staat zaterdag op de Veggiefair met haar eigen liedjes. Ze wordt begeleid door pianist Jasper Swunk. De liedjes gaan over haar lievelingskoe Maartje, klimaatverandering, witte oude mannen en liefdeverdriet. Humor, melancholie en maatschappelijke bevlogenheid kenmerken haar repertoire. Ze won de Persoonlijkheidsprijs op het Utrechts Cabaret Festival in het Schiller Theater met een sketch over klimaatverandering (dat is immers enorm om te lachen), vlogt nu voor Libelle TV over duurzaamheid en schreef als journalist artikelen en columns voor Haarlems Dagblad en Leidsch Dagblad.  25 september geeft ze haar eerste show in Floralis Lisse.
Meer informatie is te vinden op www.anoukkragtwijk.com. Volg haar op Facebook via https://www.facebook.com/anoukkragtwijkpagina/ . Kaartjes voor haar show zijn te koop op www.floralislisse.nl en bij boekhandel Grimbergen in Lisse.

Uitreiking NVV Vegan Awards - Zondag 18.00 uur

De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Sinds 2013 zijn er verschillende categorieën en meerdere winnaars. Sinds 2014 worden de Vegan Awards uitgereikt tijdens VegFestNL.
Tot en met 20 augustus kunnen er initiatieven aangedragen worden in zeven categorieën voor de Vegan Awards 2017. Van 6 tot en met 26 september kan door het publiek gestemd worden op de beste vegan initiatieven, via veganawards.nl. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens VegFestNL op zondag 29 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hoe maak je kans?
De genomineerden en de winnaars voor de Vegan Awards worden gekozen door het publiek. Eerst kan het publiek initiatieven aangedragen in de verschillende categorieën. Aansluitend kan er door het publiek gestemd worden. De zeven initiatieven met de meeste stemmen winnen. Alle winnaars worden bekendgemaakt op VegFestNL tijdens een officiële awarduitreiking.

Wie maken kans?
Producenten, restaurants, auteurs, bloggers, vloggers en andere vegan initiatieven met een aanbod voor veganisten maken kans op de Vegan Award. Je kunt hierbij denken aan producenten die plantaardige voedingsproducten aanbieden, maar ook aan bedrijven die schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten of kledingstukken verkopen die vrij zijn van dierlijke producten.
28 en 29 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht