28 en 29 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht

Expozaal: Plenty Food Kookdemo's

Fruitig & Afrikaans

Op zaterdag en zondag worden er diverse vegan kookdemonstraties gegeven in samenwerking met Stichting Plenty Food Nederland. Omdat Plenty Food een fruitbomen project in Kenia heeft, zullen de kookdemonstraties een fruitig en Afrikaans tintje krijgen. Ga lekker zitten en leer meer over de Afrikaanse keuken én over hoe planten de wereld kunnen voeden. Tijdens de kookworkshops zullen we een vrijwillige donatie vragen voor het Plenty Fruit Forest Kenia project. Koop hier alvast met korting je toegangskaart voor VegFestNL.

Bijna 800 miljoen mensen lijden onnodig honger. Daarom ondersteunt Plenty Food plantaardige voedselprojecten in ontwikkelingslanden. Bij onze projecten gaat de hulp aan mensen niet ten koste van de natuur en het welzijn van dieren. Wij kiezen voor plantaardige ontwikkelingshulp omdat veel goed voedsel onnodig verdwijnt in de magen van landbouwdieren, terwijl het 5 tot 10 maal efficiënter is om dit direct op te eten. Daarnaast zit plantaardig voedsel boordevol vitaminen en is dus erg gezond. En 'last but not least' wordt hierdoor veel dierenleed voorkomen.

Sinds november 2016 heeft Plenty Food samen met Sadhana Forest het project Plenty Fruit Forest Kenia gestart. Plenty Food zorgt dankzij haar donateurs voor financiële ondersteuning en advies. Met dit project steunen we families in de buurt van het Sadhana Forest met het geven van training en fruitbomen. Door de fruitbomen worden de mensen meer zelfvoorzienend en wordt de omgeving groener, zodat de gedegradeerde gronden in dit gebied weer kunnen herstellen. Help je mee door een vrijwillige donatie te doen tijdens de kookdemonstraties?
28 en 29 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht